STSO YENİ NESİL AKADEMİSİ BAŞLIYOR
Genç yöneticiler yetiştirmek amacıyla Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan yeni nesil akademi projesinin açılış etkinliğini gerçekleştirildi.

Akademinin açılış konuşmasını yapan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, “Bu Akademi, aile işletmesini yeni devralan ya da devralmaya hazırlanan genç yöneticilerin iş ortamına hazırlanması için planlanmıştır. 8 farklı ve özgün başlıkta düzenlenecek olan programın ilk oturumunda, İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı, Sanat Danışmanı Adnan Erbaş tarafından “Liderlik ve Yönetim Becerileri” eğitimi verilecektir. Diğer eğitim modüllerimizin yanı sıra Oda olarak önemsediğimiz bir konu olan “proje üretme, proje geliştirme” kültürünün, işletmelerde de yaygınlaştırılmasına yönelik eğitimler planlanmıştır” dedi.

İletişim ve Davranış Bilimleri Uzmanı, Sanat Danışmanı Adnan Erbaş, tarafından, yöneticilik, liderlik ve iletişim becerileri konularında izleyicilerin de katılımıyla interaktif bir sunum gerçekleştirdi.
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Pazartesi 7.4 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 9.9 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 14.4 ° / 4.7 ° false





