STSO Başkanı Zeki Özdemir: “Atıl Alanı Sivas Ekonomisine Kazandırdık”
Uzun zamandır bölge esnafının şikâyetlerine konu olan eski hizmet binası arsası, STSO Başkanı Zeki Özdemir’in yoğun gayretleri sonucunda Sivas’a değer katacak önemli bir yatırıma dönüştü.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından şehrin kalbi Bankalar Caddesi’nde atıl durumda bulunan alanın yeniden değerlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen yeni bina, STSO ile Halkbank arasında imzalanan kira sözleşmesiyle Halkbank’ın kullanımına sunuldu.

Uzun zamandır bölge esnafının şikâyetlerine konu olan eski hizmet binası arsası, STSO Başkanı Zeki Özdemir’in yoğun gayretleri sonucunda Sivas’a değer katacak önemli bir yatırıma dönüştü. STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, yatırımın Sivas için hayırlı olmasını dileyerek, “TOBB’dan sağladığımız kaynak ve Odamızın katkılarıyla, uzun yıllardır atıl durumda bulunan bu alanı yeniden değerlendirerek Sivas’a kazandırmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

Halkbank gibi köklü ve güçlü bir kurumun bu binada hizmet verecek olması da ayrıca önem taşıyor. Halkbank’ın burada hizmet vermeye başlamasıyla birlikte bölge esnafımızın ticari faaliyetlerinde de bir canlılık oluşacağına inanıyoruz. Yeni hizmet binasının Halkbank’a, Odamıza ve Sivas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Halkbank Malatya Bölge Koordinatörü Gökhan Yiğit ise, “Sivas’taki üretici ve esnafımıza daha iyi hizmet sunma imkânını bize sağladığı için Başkanımız Zeki Özdemir’e ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür ediyorum.” dedi.
STSO Başkanı Zeki Özdemir: “Atıl Alanı Sivas Ekonomisine Kazandırdık”
Sivas Ticaret Borsası’nda Yeni Dönem: Başkanlar Güven Tazeledi
Yuvacı’ dan Gazetemize Ziyaret
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Zara İlçe Teşkilatı kurulumunu gerçekleştirdi.
Binali Yıldırım Kız Yurdundan Hayvan Barınağına Anlamlı Ziyaret
Tecer Yurdunda Öğrencilerle Samimi Buluşma
- Perşembe 19 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz gök gürültülü yağmurlu
- Cuma 19.3 ° / 8 ° Güneşli
- Cumartesi 19.2 ° / 8.1 ° Güneşli







