Tarih: 17.05.2016 18:07

Sporculardan Protokol Ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Sporculardan Protokol Ziyaretleri

Gençlik haftası ve 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, sporcular ile birlikte Sivas Valisi Âlim Barut´u ve Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca´yı makamında ziyaret ettiler

SPOR SERVİSİ

Gençlik haftası ve 19 Mayıs Atatürk´ü anma gençlik ve spor bayramı kutlamaları ilimizde gerçekleştirilen etkinliklerde tam gaz devam ediyor.

Kutlamalar kapsamında, geçtiğimiz gün Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç, başarılı sporcular ile birlikle Vali Alim Barut ve Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca´ya ziyarette bulundular.

İLK ZİYARET VALİYE

İlk önce Vali Barut´a ziyarette bulunan heyette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç ve öğrenciler yer aldılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Âlim Barut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile KYK Sivas İl Müdürü Erdoğan Tunç´tan hafta boyunca gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgiler aldı.

Genç sporculara ve öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunarak Gençlik Haftalarını kutlayan Vali Barut, hayatları boyunca başarılarının devamını diledi. Sohbet esnasında Âlim Barut, tüm gençlerin Gençlik Haftasını da kutladı.

BAŞKAN VEKİLİ

KARACA´YA ZİYARET

Daha sonra heyet gençlik haftası münasebeti ile Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca´yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca sporcularla sohbet etti. Tüm gençlerin gençlik haftasını kutlayarak başarılar diledi. Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç´a teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —