SÖZLEŞME SEVİNDİRDİ…

Memur- Sen Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Mustafa PAKOĞLU, Bem-Bir-Sen’in Doğanşar Belediyesi`ndeki Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalaması dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

YAŞAM 28.11.2014 09:22:51 1685 0
SÖZLEŞME SEVİNDİRDİ…

SÖZLEŞME SEVİNDİRDİ…

Memur- Sen Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Mustafa PAKOĞLU, Bem-Bir-Sen’in Doğanşar Belediyesi`ndeki Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalaması dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Pakoğlu, yaptığı yazılı açıklaması BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanlığı`nın Doğanşar Belediyesi memurlarının mali durumlarını iyileştirmek adına yetkili sendika olarak Doğanşar Belediyesinde yürüttüğü Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi görüşmeleri imza ile sonuçlandı. Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi çalışmalarını 11 Kasım’da Doğanşar Belediyesi’nde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalanması ile taçlandıran Sivas Şube Başkanlığı belediye çalışanlarını sevince boğdu.

İmza törenine Belediye Başkanı Oktay Necdet Karaman, BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu, BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkan Yardımcıları Hamdi Şeker, Bekir Gemici, İbrahim Turan,  Doğanşar Belediyesi Hesap İşleri Müdürü Yusuf Kökten katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen imza töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Oktay Necdet Karaman; “Bu sözleşme ile memurlarımızın mali durumlarına katkıda bulunarak, çalışma tempolarına olumlu yönde destek olmak istediklerini ifade etti. Bunun sonucunda ise vatandaşa hizmetin güler yüzlü olarak yansıyacağını ifade eden Karaman, bugün itibariyle yaptığımız hizmetlerde personelimizin emeği var, biz de bunu unutmadık.” şeklinde konuştu.

Bem-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa PAKOĞLU ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini imzaladık. Sözleşme belediyemize, personelimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun ”dedi.                                                                                                                       Belediye Başkanı Oktay Necdet Karaman, sendika yönetimine de çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

BEM-BİR-SEN Sivas Şube Başkanı Mustafa PAKOĞLU; öncelikle güler yüz ve samimiyetle kendilerini karşılayan, başta Belediye Başkanı Oktay Necdet Karaman, olmak üzere birim müdürleri ve tüm personele teşekkür etti.  Eylem yaparak, vurarak, kırarak, çalıştığımız kurumlarımızı zorda bırakarak sözleşme yapmadıklarını söyleyen Pakoğlu,” Biz sözleşmelerimizi karşılıklı diyalog yoluyla yapıyoruz. Sözleşme imzalarken şuna dikkat ediyoruz, bulunduğumuz kurum ne kadar güçlü olursa, bulunduğumuz kuruma ne kadar katkı sağlarsak, kurumumuz o kadar güçlü olur ve verimin artmasına sebep olur. Kurumlarımız daha güçlü olduğu zaman bizde daha fazla faydalanıyoruz. Dolayısıyla kurumların güçlü olması gerekiyor, kurumlar güçlü olmazsa para alamazsınız. Çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini düşündüğümüz gibi kurumlarımızın da menfaatini düşünmek zorundayız. Çalışanla kurum arasında sağlam bir köprü kurmak istiyoruz, kurduğumuza da inanıyorum. Sözleşmenin çalışanlara, belediyemize ve sendikamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ”dedi.                                                                                                                            

Anahtar Kelimeler: SÖZLEŞME SEVİNDİRDİ…
Yorumlar (0)

Kantar: Güçlü hedeflerle 2026’ya giriyoruz

Özdemir’den İş Dünyasına Yeni Yıl Mesajı

Vali Şimşek Sahada: Hasta Vatandaş İçin Yol Açıldı

Kimsenin Ötekileştirilmediği Bir Türkiye Diliyoruz

Sivas’ta Mesleki Eğitime Yeni Atölye Kazandırıldı

Erdoğan: Planlı ve Disiplinli Çalışma Başarıyı Getirir

Sivas’ta Gönülleri Isıtan Açılış

Yüksel Başkan Hakk’a yürüdü

Öğrencilerden Yavuz Bülent Bakiler’e Duygu Dolu Anma Programı

Sivas’ta Süneyle Mücadele Yapay Zeka İle Güçleniyor

Sivas’ta “Şiddetsiz Aile Güçlü Toplum” Söyleşisi Düzenlendi

Müftü Limon’dan Din Görevlileriyle Gençlik Odaklı Buluşma

  • Cuma -14.5 ° / -28 ° Dondurucu sis
  • Cumartesi -11 ° / -26.4 ° false
  • Pazar -5.3 ° / -19.5 ° false

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9