Tarih: 10.07.2015 10:53

SOSYAL TESİSLER YENİ GÖRÜNÜMÜYLE BAYRAMDAN SONRA HİZMETİNİZDE?

Facebook Twitter Linked-in

SOSYAL TESİSLER YENİ GÖRÜNÜMÜYLE BAYRAMDAN SONRA HİZMETİNİZDE?

Kent Meydanı´ndaki Sivas Belediyesi´ne ait Sosyal Tesislerde yürütülen tadilat çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Çay bahçesi bölümünde yoğunlaşan çalışmalar neticesinde eksiklikler giderilerek, alan daha modern bir yapıya kavuşturulacak.

Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi veren Başkan Aydın, ?Bu alan, yapıldıktan sonra üzerinden geçen zamanla birlikte yıpranmıştı. Muhteşem bir Kent Meydanı içerisinde âdeta görüntü kirliliğine neden oluyordu. Buradaki yapıyı, sistemi bozmadan bir tadilata girdik. Çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Vatandaşımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak çalışmalarımızı yürüttük. Açık alanlarda rüzgârdan dolayı sıkıntılar yaşıyorduk. O kısımları açılıp kapanan cam şekline dönüştürüyoruz. Güzel bir görüntü olacak şekilde üzerini yeniden kapatacağız.? dedi.

İç kısımlara da engelli tuvaleti, bebek emzirme ve bakım odaları gibi ilaveler yapıldığını kaydeden Başkan Aydın, ?Görsel olarak gelen her insanın etkileneceği, hoşuna gideceği bir görüntüye kavuşturduk. Önemli farklılıklardan biri de tüm büyük şehirlerde olduğu gibi burayı self servise dönüştürdük. Bayramdan sonra tekrar hizmete açmayı planlıyoruz.? şeklinde konuştu.

Başkan Aydın, Kent Meydanı´ndaki Sosyal Tesislerin özelleştirileceğine yönelik iddiaların da asılsız olduğunu kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —