Sona yaklaşıldı
Vali Salih Ayhan, çalışmalarında sona yaklaşılan Canlı Hayvan Pazarı Projesini Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ile birlikte inceledi.
Sivas’ın tarım ve hayvancılığına katma değer sağlayacak olan Canlı Hayvan Pazarı ve Ot Borsası inşaat çalışmalarında sona gelindi. Projenin ilk etabı olan Canlı Hayvan Pazarı’nın yüklenici firma tarafından son rötuşların yapılarak yakın zamanda teslim edileceği belirtildi.

Vali Salih Ayhan, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal ve TKDK İl Müdürü Muhammed Ali Genç Canlı Hayvan Pazarı ve Ot Borsası'nda incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Vali Ayhan, “Canlı Hayvan Pazarı ve Ot Borsası Sivas ekonomisine ivme kazandıracak, Sivas’ın tarım ve hayvancılığına katma değer sağlayacak bir projedir. Proje sahasında her fırsatta incelemelerde bulunduk ve yapım aşamasını yakından takip ettik. Sivas ekonomisine ivme kazandıracak olan Canlı Hayvan Pazarı ve Ot Borsası Projemiz bir kez daha ilimize hayırlı olsun." dedi.

Vali Ayhan ve Başkan Hastaoğlu daha sonra yüklenici firma çalışanlarına baklava ikramında bulundu. /Sultan Şehir/
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a BULTÜRK Barış Ödülü
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
- Cuma 11.7 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 9.7 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 11 ° / 2.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





