Tarih: 30.07.2018 18:07

SİYASETİN NABZI GAZETE ŞEHİR´DE ATIYOR

Facebook Twitter Linked-in

NACİ YILDIZ

Gazete Şehir olarak Sivas´ta siyasetin nabzını tutuyoruz.

Geçtiğimiz günlerde gazetemize ait web sitemiz olan www. gazetesehir.net adresinden başlattığımız ?AK Parti İl Başkanı Kim Olsun?? başlıklı anketimizde Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş en yüksek oyu alan isim oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Deliktaş, yapılan anketin başarılı olduğunu belirterek,  teşkilatın ve kamuoyunun gösterdiği teveccühe teşekkür etti.

TEMAYÜL SONUCU MERAKLA BEKLENİYOR

Geçtiğimiz günlerde yapılan temayülde de ismi öne çıkan Deliktaş, Sivas için çalışmaya hazır olduğunu belirterek; ?Ben 16 yıl boyunca bu camianın içerisinde partinin her kademesinde görev yaptım. Aynı zamanda AK Parti´nin kurucu üyesiyim. Şimdi de Sivas´a hizmet etmek istiyorum. İyi bir il başkanı olarak derleyici, toparlayıcı, halkla iç içe, Sivas halkını kucaklayacak bir yönetim oluşturmak istiyorum. Bununla ilgili elbette göreve talibim. Büyüklerimiz de eğer teveccüh gösterirlerse Sivas´ta güzel işler yapacağıma inancım tamdır. Cumartesi günü sabahleyin seçim yapıldı. Öğleden sonra da genel merkezdekilerle temayül yapıldı. Çarşamba günü sonuç belli olacak. Sivas için hayırlı olsun? şeklinde konuştu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —