Tarih: 26.03.2015 06:36

Sivas’ta Dernekler Federasyon Olma Yolunda

Facebook Twitter Linked-in

Sivas’ta Dernekler Federasyon Olma Yolunda

Sivas’ta faaliyet gösteren dernekler, federasyon olma yolunda

Kentteki dernekler, federasyon oluşturmak için başlatılan çalışmalar kapsamında Sivas Fasıl Heyeti Âşıklar Şairler ve Halk Oyunları Derneği’nde (SİFAHOD) düzenlenen istişare programda bir araya geldi.

Toplantıya Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı, SİFAHOD Başkanı Ahmet Ayık, Sen de Gülümse Derneği Başkanı Pehlül Polat, Sivas Gençlik Derneği Başkanı Murat Toraman, Sivas Engelliler Derneği Başkanı Mehmet İmre ile kent merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren 40’ın üzerinde derneğin temsilcisi katıldı.

Federasyon fikrine öncülük eden dernek başkanları toplantıda yaptıkları değerlendirmede, Sivas’taki derneklerin daha güçlü bir yapıda buluşması için böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyduklarını belirterek, federasyonun amacı ve kapsamı hakkında dernek başkanı ve temsilcilerine bilgi verdi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, ev sahibi SİFAHOD yönetimi tarafından konuklara çiğköfte ikramında bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —