Sivas'ta Dünya İlk Yardım Günü Etkinliği
Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, okulda karşılaşılabilecek kazaları mizansenlerle canlandırarak ilk yardım farkındalığı oluşturdu.
Dünya İlk Yardım Günü kapsamında, Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Programa İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Bahattin Gülez’in yanı sıra sivil savunma uzmanı, sağlık ekipleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilere ilk yardım bilincini aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, okul ortamında karşılaşılabilecek kazalar mizansen şeklinde canlandırıldı. Bu sayede öğrenciler, olası acil durumlara karşı nasıl hareket etmeleri gerektiğini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu.
Etkinliğin sonunda konuşan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Bahattin Gülez, programa katkı sunan sağlık personeline, sivil savunma uzmanına, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek, “İnşallah burada öğrendiğiniz bilgileri kullanacağınız bir durumla karşılaşmazsınız. Ancak, böyle bir an geldiğinde bu bilgilerle insanların hayatını kurtarabilirsiniz” dedi.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Pazar 11.5 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 6.5 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 8.4 ° / 2.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı









