Sivas’ta 2025-2026 eğitim yatırımlarının durumu, Müdürlüğün A Blok toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Doğan ile ilgili birim amirleri katıldı.
Toplantıda, il genelindeki eğitim yatırımlarının mevcut durumu, inşaat çalışmaları devam eden projeler ve gelecek dönemde planlanan yatırımlar ayrıntılı şekilde ele alındı. Katılımcılar, yatırımların sürdürülebilirliği ve eğitim kalitesine katkısı konusunda değerlendirmelerde bulundu.
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, eğitim yatırımlarının öncelikli olarak öğrencilerin öğrenim koşullarını iyileştirmeyi hedeflediğini, tamamlanan projelerle birlikte yeni yatırımların da planlandığını ifade etti.