Sivas’ta Ekipler Sahada: Yeni Hizmet Sezonu Başladı
Sivas Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte yol yapım, asfalt, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi.
Sivas Belediyesi, yeni hizmet sezonunun başlamasıyla birlikte şehrin dört bir yanında yoğun çalışmalar yürütüyor. Başkan Dr. Adem Uzun, ekiplerin sahada devam eden projelerini yerinde inceleyerek kolaylıklar diledi ve yeni sezon için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Başkan Uzun, “Halkımızın yaşam kalitesini artırmak adına belirlediğimiz takvim çerçevesinde, şehrimizin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.

Hizmet sezonu kapsamında çalışmalar Şeyh Edebali Caddesi, Tecer Köprüsü, Zara Caddesi, Kangal Caddesi, İsmet Yılmaz Bulvarı, Lokman Hekim Caddesi, Erzincan Çevre Yolu – Fatih Bağlantı Yolu, Seyrantepe Caddesi, Esentepe Toki Caddesi ve Hayat Caddesi’nde yoğunlaştırıldı. Yol yapım, asfalt, altyapı ve çevre düzenleme projeleri şehrin farklı noktalarında eş zamanlı olarak sürdürülüyor.

Sivas Belediyesi, planlı ve koordineli çalışmalarıyla kent genelinde kaliteli hizmeti her mahalleye ulaştırmayı hedefliyor.


Siyasette ortak akıl çağrısı
Arslan; toplumun genleri ile oynanmaktadır.
Saadet Partisi’nden Okullardaki Şiddete Sert Tepki
Sivas’ta Genç İletişimciler Dijital Dünyaya Hazırlanıyor
“1978 Maraş Olayları Kitabı Tarihe Işık Tutuyor”
Başkan Zeki Özdemir: “STSO’da Artık Daha Güçlü ve Daha Adil Bir Yapı Var”
ERKEN TEŞHİSİN ANAHTARI: ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ
- Perşembe 12.7 ° / 2.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 7.9 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





