Sivasspor´a Bakkal Etkisi

Sivasspor´a Bakkal Etkisi

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligin 5. hafta sonunda Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran kırmızı-beyazlılar, ilk haftalardaki puan kayıplarını bayrağı devralan Mesut Bakkal´la kazandığı 24 puanla telafi ederek zirve yarışındaki iddiasını sü

Sivasspor´a Bakkal Etkisi

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligin 5. hafta sonunda Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran kırmızı-beyazlılar, ilk haftalardaki puan kayıplarını bayrağı devralan Mesut Bakkal´la kazandığı 24 puanla telafi ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü

SPOR SERVİSİ

Süper Lig´de 2015-2016 sezonun ardından TFF 1. Lig´e düşen kırmızı-beyazlı ekip, 11 yıl aradan sonra mücadele ettiği ligde ilk haftalarda adaptasyon sorunu yaşadı.

Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Sivasspor, ilk haftalardaki puan kayıplarını bayrağı devralan Mesut Bakkal´la kazandığı 24 puanla telafi ederek, zirve yarışındaki iddiasını tam gaz sürdürdü.

Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde bir türlü istenilen puanları toplayamayan Sivas ekibi, 5. haftanın sonunda topladığı 4 puanla kendisine 15. sırada yer bulabildi. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Süper Lig hedefinden uzaklaşmak istemeyen Sivasspor yönetimi, Özköylü ile yollarını ayırarak, takımı 3. kez Mesut Bakkal´a emanet etti.

Bakkal yönetimindeki ilk maçta Altınordu´yu sahasında 2-1´le geçen Sivasspor, gelecek haftalar için de taraftarına umut verdi. Bakkal´ın görevi devralmasından sonra hem savunmada hem de hücumda daha agresif, daha mücadeleci görüntü sergileyen kırmızı-beyazlılar, seri galibiyetlerle yeniden zirve yarışına ortak oldu. Mesut Bakkal yönetiminde 11 maçta 1 yenilgi, 3 beraberlik ve 7 galibiyetle 24 puan toplayan kırmızı-beyazlılar, 28 puanla sezonun 16 haftalık ilk bölümünü 4. sırada tamamladı.



Anahtar Kelimeler: Sivasspor Bakkal Etkisi