Tarih: 01.11.2016 16:12

Sivasspor, Topbaşı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Sivasspor, Topbaşı Yaptı

Yiğidolar, Pazar günü kendi evi ve seyircisi önünde konuk edeceği Elazığspor müsabakasının hazırlıklarına yoğun tempoyla başladı. Dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda Teknik Direktör Mesut Bakkal ve ekibi futbolcularına gole dönük çalışmalar yaptırdı

SPOR SERVİSİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. liginde mücadele eden Sivasspor, ligin 10. haftasında kendi sahasında karşı karşıya geleceği Elazığspor maçının hazırlıklarına dün akşam yoğun bir tempoyla başladı.

Vali Lütfullah Bilgin Tesislerinde dün akşam bir araya gelen Sivasspor´un antrenmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Teknik Patron Mesut Bakkal ve yardımcıları nezaretinde yapılan antrenman öncesinde, teknik hoca futbolcularıyla kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Daha sonra antrenmana tempolu koşu ile başlayan kırmızı-beyazlı ekip, açma-germe hareketleri ile çalışmalarını sürdürdü. Daha sonra futbolcular gole dönük çalışmalar yaparak hazırlanırken, 5´e 2 top çalışması yaptı. Ardından antrenman yapılan çift kale maçla sona erdi.

Gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların ve teknik ekibin bir hayli neşeli oldukları gözlenirken, yaptıkları çalışmalar ile de göz doldurdular.

Sivasspor, hafta sonu yapacağı Elazığspor ile karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarını bugün yapacağı idmanda sürdürecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —