Sivasspor İçin Son Bir Şans

Sivasspor İçin Son Bir Şans

Medicana Sivasspor, yarın öğlenden sonra kaderini belirleyece ve büyük önem taşıyan maçına çıkacak. Mesut Bakkal´ın öğrencileri Akhisar Belediyespor karşısında canını ortaya koyarak 3 puan almak için çabalayacak. Ligde resmen düşme-kalma maçına çıkacak ol

Sivasspor İçin Son Bir Şans

Medicana Sivasspor, yarın öğlenden sonra kaderini belirleyece ve büyük önem taşıyan maçına çıkacak. Mesut Bakkal´ın öğrencileri Akhisar Belediyespor karşısında canını ortaya koyarak 3 puan almak için çabalayacak. Ligde resmen düşme-kalma maçına çıkacak olan Yiğidolar´da ligde kalmak için yarın son şansını kullanacak

SPOR SERVİSİ

Kırmızı-Beyazlı ekip, yarın kendi evinde Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçta galibiyet için sahaya çıkacak. Medicana Sivasspor, Akhisar´ı yenerek ligde kalma umutlarını sürdürmeyi hedefliyor.

Medicana Sivasspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig´de yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında en son karşılaşmadan Akhisar Belediyespor 1-0´lık galibiyetle ayrılmıştı.

Lig tarihinde ilk kez 2012-2013 sezonunun 9. haftasında Sivas´ta karşılaşan iki ekibin mücadelesinden Akhisar Belediyespor 2-1 skorla sahadan galip ayrılırken, 26. haftadaki rövanş maçından da Ege temsilcisi aynı skorla 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmuştu.

Geride kalan 7 karşılaşmada Medicana Sivasspor 10, Akhisar Belediyespor ise 10 kez fileleri havalandırdı.

Medicana Sivasspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak olan müsabaka yarın saat 16.00´da başlayacak.

7 MAÇTA ALINAN SKORLAR

Medicana Sivasspor ile Akhisar Belediyespor arasında ligde geride kalan 7 maçta alınan skorlar şöyle:

2012-2013 Sezonu

Sivasspor - Akhisar Belediyespor: 1-2

Akhisar Belediyespor - Sivasspor: 2-1

2013 ? 2014 Sezonu

Akhisar Belediyespor ? Sivasspor: 2-1

Sivasspor ? Akhisar Belediyespor: 3-1

2014 ? 2015 Sezonu



Anahtar Kelimeler: Sivasspor İçin Şans