Tarih: 20.10.2016 08:11

Sivasspor, Galibiyete Kilitlendi

Facebook Twitter Linked-in

Sivasspor, Galibiyete Kilitlendi

1. Lig temsilcimiz Sivasspor, Şanlıurfaspor ile kendi evi ve seyircisi önünde müsabakada üst sıralara yükselmek için çıkış arayacak. Tecrübeli hoca Mesut Bakkal ve öğrencileri Cumartesi günü oynayacağı zorlu maçında hazırlıklarını sürdürerek, müsabakaya mutlak galibiyet için çıkacak

SPOR SERVİSİ

Türkiye Futbol Federasyonu 1. lig ekiplerinden Sivasspor, kendi sahasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçında çıkış arayacak.

1. Ligde oynadığı 7 karşılamada toplam 8 puan toplayarak taraftarını üzerek hayal kırıklığı yaratan Sivasspor, Şanlıurfaspor müsabakasından 3 puanla ayrılıp ligde üst sıralara doğru çıkış yakalamak istiyor.

Zorlu mücadeleye iyi konsantre olup kendi sahasında camiasını mutlu etmeyi hedefleyen Sivasspor Kulübünde, Teknik Direktör Mesut Bakkal´ında zorlu maçla futbolcularına olan güveni tam.

Takımından Şanlıurfaspor maçından galibiyet isteyen Bakkal, Şanlıurfaspor müsabakasında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu da açıkladı.

Sivasspor ile Şanlıurfaspor arasında Cumartesi günü Yeni 4 Eylül stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00´da başlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —