Sivas Recep Handan Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Kevser Arı ve okul futsal takımı, Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Kevser Arı, yazmış olduğu “Sırlar Labirenti” isimli kitabını Erdoğan’a takdim etti. Erdoğan, Arı’nın edebiyat alanındaki çalışmalarını ve yaratıcılığını takdir ederek, gençlerin okuma ve yazma alışkanlıklarının desteklenmesinin önemine vurgu yaptı.
Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda Futsal İl Şampiyonu olan okul takımını da başarılarından dolayı tebrik eden Erdoğan, öğrencilerin sportif faaliyetlerle hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerinin desteklendiğini belirtti. Bölge müsabakalarında da öğrencilere başarılar dileyen Erdoğan, bu başarıda emeği geçen öğretmenleri de kutladı.
Ziyarete okul müdürü ve ilgili öğretmenler de katıldı, öğrencilerin mutluluk ve heyecanını paylaştı.