Sivas´ın gelişimi için proje hazırladılar

Sivas´ın marka değerinin yükseltilmesini amaçlayan projelerin değerlendirilmesi adına yapılan Halkla İlişkiler ve Reklam Yarışması sona erdi.

8.11.2015 06:35:59 1042 0
Sivas´ın gelişimi için proje hazırladılar

Sivas´ın gelişimi için proje hazırladılar

Sivas´ın marka değerinin yükseltilmesini amaçlayan projelerin  değerlendirilmesi adına yapılan Halkla İlişkiler ve Reklam Yarışması sona erdi.

Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Kulübü ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odası´nın ortaklaşa düzenlediği Sivas´ın marka değerinin yükseltilmesini amaçlayan projelerin  değerlendirilmesi adına yapılan Halkla İlişkiler ve Reklam Yarışmasının sona ermesinin ardından ödül töreni gerçekleştirildi.

Fakülte Konferans Salonu´nda gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, etkinliği düzenleyen İletişim Fakültesi İletişim Kulübü ile Sivas Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederek, ?üniversite ?  şehir, üniversite ?  sanayi işbirliği çerçevesinde TSO ile birlikte sürekli iletişim halindeyiz. Üniversitemize her konuda destek olmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.  Sivas´ın gelişiminde etkili olacak olan bu çalışmayı yapan öğrencilere,  öğretim görevlilerine ve Dekanımız Pof. Dr. Erol´a başarılar diliyorum? dedi.

Dekan Prof. Dr. Erol ise konuşmasında,  ?bir toplumun yetişmiş insanı varsa,  o toplumda refah olur, hizmet olur. Ticaret ve Sanayi Odası, öğrencilerimizin kariyer gelişimi açısından bizlere katkılarda bulunuyorlar. Bunun için fakültemiz ile ortak olarak yapılan çalışmada hem öğrencilerin motivasyonunu artırmayı, hem de alanlarına dair bir çalışma içerisinde bulunmalarını amaçladık. Bize destek oldukları için TSO Başkanı Osman Yıldırım´a teşekkür ediyorum? diye konuştu.

TSO Başkanı Osman Yıldırım ise,   Sivas?ın gelişmesini amaçlayan her türlü projenin arkasında durduklarını dile getirerek, ?Tarihi ve kültürel yapıları olan dünya şehirleri genellikle çok gelişmiş şehirlerdir. Fakat Sivas´ın hak ettiği ilgiyi geçmişte görememiş tarihi ve kültürel dokuları keşfedilmemişti. Biz bunun için geçen sene her hafta Üniversite öğrencilerimizi Divriği Ulu Camii´ne  götürdük. Sivas´ın iyi bir seviyeye gelmesini amaçlıyoruz? diyerek yarışmaya katılanlara ve katkıları bulunanlara teşekkür etti.

Son olarak Sihir adı verilen Halkla İlişkiler ve Reklam Yarışmasına katılıp derece alan öğrencilere teşekkür belgeleri ve para ödülü verildi.

Yorumlar (0)

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Ortak kullanım için protokol imzalandı

(VİDEOLU HABER) Kaynaklarımızı verimli kullanıyoruz

STSO’dan Kardeş Ülke Azerbaycan’a Ekonomik ve Ticari Güç Birliği Ziyareti

( VİDEOLU HABER) SİVAS BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPORA 4 MİLYON TL DESTEK…

Sivas Ticaret Borsası ile KOSGEB Sivas İl Müdürlüğü İş Birliğiyle Bilgilendirme Toplantısı

KERKÜK’TE TÜRKMENLER ZAFER İSTİYOR

SOYLU'YA SEVGİ SELİ

(VİDEOLU HABER) Selçuklu'dan Günümüze Eğitim Şehri Sivas

16. Sivas Tanıtım Günleri, Yoğun İlgi Gördü

( VİDEOLU HABER) BİRLİK CADDESİ'NDE BÜYÜK TEHLİKE…

Sivas Ticaret Borsası’ndan İl Emniyet Müdürü Alaağaçlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

  • Cuma 17 ° / 5.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.3 ° / 8.6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 8 7 0 1 17 22
2.TRABZONSPOR A.Ş. 8 5 1 2 7 17
3.GÖZTEPE A.Ş. 8 4 0 4 9 16
4.FENERBAHÇE A.Ş. 8 4 0 4 7 16
5.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 8 4 2 2 0 14
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 7 4 2 1 3 13
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 8 3 1 4 2 13
8.TÜMOSAN KONYASPOR 7 3 2 2 4 11
9.CORENDON ALANYASPOR 8 2 2 4 1 10
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 8 3 4 1 -4 10
11.KASIMPAŞA A.Ş. 8 2 3 3 -1 9
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 7 2 3 2 -2 8
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 7 1 3 3 -1 6
14.GENÇLERBİRLİĞİ 8 1 5 2 -5 5
15.KOCAELİSPOR 8 1 5 2 -7 5
16.İKAS EYÜPSPOR 8 1 5 2 -7 5
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 8 0 3 5 -12 5
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 8 1 7 0 -11 3