“Sivas’ı marka şehir yapmak için aday adayı olduk”

BİK’i ziyaret eden AK Parti milletvekili aday adayları Duman, Eliş ve Yıldırım, birlik mesajı verdi, Sivas’ın geleceğine dair planlarını paylaştı.

MEDYA 23.02.2015 06:37:16 1849 0
“Sivas’ı marka şehir yapmak için aday adayı olduk”

“Sivas’ı marka şehir yapmak için aday adayı olduk”

BİK’i ziyaret eden AK Parti milletvekili aday adayları Duman, Eliş ve Yıldırım, birlik mesajı verdi, Sivas’ın geleceğine dair planlarını paylaştı.

AK Parti’den 25. dönem milletvekilliği için Sivas’tan aday adayı olan Ömer Duman, Muharrem Eliş ve Adem Yıldırım, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ve Doğan Haber Ajansı (DHA) Büro Şefi Eraydın Aytekin’i ziyaret etti.

Sayıştay Başsavcılığından istifa eden Ömer Duman, Sivas Baro Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Avukat Muharrem Eliş ve 2011 seçimlerinde Sivas’ta AK Parti’den beşinci sıra milletvekili adayı olan Avukat Adem Yıldırım, AK Parti milletvekilliği için aday adaylıklarını açıkladı.

Sivas basınıyla ilgili bilgiler alan Duman, Eliş ve Yıldırım, milletvekilliğinin kutsal bir görev olduğunu, hatta bu görevin bayrak yarışını andırdığını açıkladılar. Duman, Eliş ve Yıldırım, Sivas’ı marka şehir yapmak için aday gösterilmeyi umut ettiklerini, partilerinin kendilerine teveccüh göstermesi durumunda farklı bir yönetim anlayışıyla, toplumun her kesimini kucaklayarak Sivas’ı işadamlarıyla el birliğiyle marka yapmak için çabalayacaklarını ifade etti.

SİVASLA BAĞIMIZ HİÇ KOPMADI

Devlete 26 yıl hizmet ettiğini ama süre zarfında hiçbir zaman Sivas ile bağlarının kopmadığını söyleyen AK Parti aday adayı Ömer Duman, “Doğup büyüdüğümüz, çocukluğumuzun geçtiği Sivas özlemi içimizde hiç bitmedi. Yılda 6-7 kez geldiğimiz memleketimizde daha rahat etmemiz için bir evimizi dayayıp döşedik. Ailecek Sivas’ı çok seviyoruz.” diye konuştu. Duman, kendisinin üst düzey bürokrat olması hasebiyle özellikle Ankara’da problemlerin çözüm odaklarını iyi bildiğini belirtti.

 HERKESİN VEKİLİ OLACAĞIM

Biz belirli kesimin, belirli insanların vekil adayı olmadığını vurgulayan Avukat Muharrem Eliş, seçilmesi durumunda tüm Sivas’ı kucaklayan bir vekil olacağının altını çizdi. Sivas’a hizmet etmek düşüncesinden başka bir gayelerinin olmadığını anlatan Eliş, “İnşallah Sivas’a hizmet etme şerefine ulaşırız.” dedi. AK Parti’ye uzak olmadığını, teşkilatı yakinen tanıdığını açıklayan Eliş, “Bu zamana kadar Sivas’a yaptığımız katkıyı herkes biliyor. Bu bilgi ve tecrübemizi Başkente taşımak istiyorum.” şeklinde konuştu.

YENİ SİVAS’A DA İNANIYORUZ

2011 yerel seçimlerinde Sivas’tan beşinci sıradan aday olduğunu hatırlatan Avukat Adem Yıldırım, çok verimli bir seçim geçirdiklerini hatırlattı. Şimdi ise kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydeden Yıldırım, “Önümüzdeki seçimler belki de Türk siyasi tarihinin en önemli seçimi olacaktır. Önüne 2023,2053 ve 2071 hedeflerini koyan AK Parti açısından tarihi bir dönemeçteyiz.” ifadelerini kullandı. Yıldırım, siyasetin tek limanının ahlak olduğunu vurguladı. Yıldırım, şöyle konuştu: “Bizim için siyaset bir erdem ve ahlak vesilesidir. Siyaset, ahlak ve erdeme dayandığı zaman anlam taşır, var oluşumuza cevap teşkil eder. Ahlakın ve erdemin olmadığı siyaset yozlaşır, çürür. AK Parti hareketi bir erdemliler hareketi olarak başladı, erdemliler hareketi olarak da yoluna devam etmektedir.”

Şimşek, 61. Kütüphane Haftası açılış programına katıldı

KARASU’DAN BAKAN’A: “SERBEST GEÇİŞ SİSTEMİ NEDEN YOK?”

CHP İl Başkanından Özel ve Karasu’ya tebrik

Sivas heyeti A Millî Takımımıza başarı dileklerini iletti

Sivaslı öğrencilerden Erciyes çıkartması

"Toprağımızı gençler sürmüyor ise geleceğimiz risk altındadır"

CHP'den Esnaf Odasına tepki

KONYA ŞEKER AİLESİ BAYRAM COŞKUSUNU PAYLAŞTI

Le Pen ve sekiz milletvekili suçlu bulundu, Le Pen siyasetten yasaklandı

Görgen ve Korkmaz, yetim çocukları bayram öncesi sevindirdi

"Her günümüz bayram sevinciyle dolsun"

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

  • Çarşamba 8.2 ° / -2.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Perşembe 1.6 ° / -3.8 ° Hafif sağnak şeklinde kar
  • Cuma 4.7 ° / -7 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 29 15 8 6 11 51
4.Beşiktaş 28 13 6 9 14 48
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Göztepe 28 10 9 9 10 39
8.Gazişehir Gaziantep 28 11 11 6 0 39
9.Kasımpaşa 29 9 8 12 -3 39
10.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41