Tarih: 29.05.2018 03:27

?Sivas´a hizmet için çalışıyoruz?

Facebook Twitter Linked-in

?Sivas´a hizmet için çalışıyoruz?

Belediye Başkanı Sami Aydın´ı makamında ziyaret eden CHP Sivas 1. sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu, ?Sivas´a hizmet etmek için çalışıyoruz. İyi yapılanların yanında olup, yanlışı eleştiririz? dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas 1. sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu, 2. sıra adayı Sinan Öztürk ve İl Başkanı Yılmaz Coşkun ile beraberindeki parti yöneticileri Belediye Başkanı Sami Aydın´ı makamında ziyaret etti.

/resimler/2018-5/29/0329589480893.jpg

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde Karasu´ya başarılar dilen Başkan Aydın, "Bizler farklı görüşlerden olabiliriz ancak birbirimizi tanıyan, bilen ve insani ilişkilerini sürdüren kişileriz. Siyaset kavga etmek değil. Ülkenin, şehrin ve toplumun menfaatleri söz konusu olduğu zaman her şeyi bir kenara bırakıp çözüme odaklanmaktır, bir araya gelmektir. Ulaş Bey´in bu konuda özverili olacağını biliyorum, kendisini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

?HEPİMİZ AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ?

Seçimlerin, demokrasilerin olmazsa olmazı olduğunu dile getiren Ulaş Karasu ise,  "Şehrimizin anahtarı Belediye Başkanımız, şehrin tamamının başkanı. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Memleketimiz için hayırlısı olsun diyoruz. Sivas´a hizmet etmek için çalışıyoruz. İyi yapılanların yanında olup, yanlışı eleştiririz. Ancak biz bu sokaklarda yürümeye, karşılıklı selam vermeye devam edeceğiz. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile bir seçim dönemi geçirmek

istiyoruz. Bütün adaylara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. GAZETE ŞEHİR

/resimler/2018-5/29/0330334481612.jpg

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —