Sivas turizminin gelişmesi için çalışacaklar

Sivas turizminin gelişmesi için çalışacaklar

Tarih ve kültür şehri Sivas’ın turizmine katkı sağlayacak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla kurum ve kuruluşlardan belirlenen kişilerden oluşan alt komisyonlar kuruldu.

Tarih ve kültür şehri Sivas’ın turizmine katkı sağlayacak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla kurum ve kuruluşlardan belirlenen kişilerden oluşan alt komisyonlar kuruldu.   Söz konusu komisyonların çalışma esaslarına ilişkin görüş alışverişinde bulunmak amacıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde grup sorumlularına yönelik toplantı gerçekleştirildi. 

 

Sivas turizmine katkı sağlayacak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla kurum ve kuruluşlardan belirlenen kişilerden oluşan alt komisyonlar kuruldu.  Bu komisyonlar Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğretim üyelerinin grup sorumluluğu altında çalışmalarını sürdürecek. 

Bu kapsamda söz konusu komisyonların çalışma esaslarına ilişkin görüş alışverişinde bulunmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde grup sorumlularına yönelik toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantıya Kültür ve Turizm İl Müdürü Aziz Erdoğan, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Hastaoğlu, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Işkın, Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mevlüt Dede ve Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kaya katıldı.