Sivas itfaiyesi yardım eli uzattı

Sivas itfaiyesi  yardım eli uzattı

Muğla’da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına bir destek de Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden geldi.

Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri, Muğla'daki orman yangını söndürme çalışmalarına destek veriyor. Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürü Zekeriya Kayalı; Manavgat’ta bulunan komuta merkezine 16 ton su kapasiteli bir tanker ile birlikte 1 itfaiye eri ve 2 şoför gönderdiklerini belirtti. Sivas’tan giden ekibin komuta merkezinden gelen talimat doğrultusunda yangınlara müdahale ettiğini dile getiren Kayalı; bölgeye takviye ekip konusunda hazırlıklı olduklarını kaydetti.

İtfaiye Müdürü Zekeriya Kayalı, gazetemize yaptığı açıklamada; “Biz AFAD İl Müdürlüğü ile görüşerek 16 tonluk tankerimizi takviye amaçlı gönderdik. 2 tane şoför ve 1 itfaiye erimiz gitti. Arkadaşlarımız Manavgat’taki toplanma komuta merkezindeler. Sivas ekibi komuta merkezinde belirlenen bölgelere giderek takviye veriyor. Cumartesi gününden bu yana yangınlara direkt aktif bir şekilde müdahale ediyorlar. Bizden istenen her talebe Sayın Başkanımızın oluru ile birlikte gerekeni yapmak için hazırlıklıyız” dedi. /SULTAN ŞEHİR/



Anahtar Kelimeler: Sivas itfaiyesi yardım uzattı