Tarih: 09.07.2024 19:41

SİVAS İÇİN ÇALIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerin ardından Sivaslıların teveccühüyle Belediye Başkanı seçilen Dr. Adem Uzun, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İlbank Genel Müdürlüğü,  Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünde üst düzey ziyaretler gerçekleştiren Uzun, ilimize kazandırılması planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun,  Ankara’da ziyaretlerde bulundu. Uzun, başkent mesaisi kapsamında ilk önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret etti. Ziyarette Sivas Belediyesi tarafından yaklaşık 2 ay önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan kültür ve turizm alanında kullanılmak üzere tahsis talebi yapılan Demiryolu Lojmanları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR 

Başkan Uzun, daha sonra İlbank Genel Müdürü Recep Türk, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak ile Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep Akdeniz’i ziyaret etti. Başkan Uzun, ziyaretlerde bakanlık yetkilileri ile Sivas Belediyesi tarafından ilimize kazandırılması planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

KIZILIRMAK PROJESİ MASAYA YATIRILDI 

Başkan Uzun, Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da ziyaret etti. Ziyarette kültür ve turizm alanında ilimize kazandırılması planlanan projeler masaya yatırıldı.  Başkan Uzun, son olarak Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı makamında ziyaret ederek Kızılırmak Projesi, Mısmılırmak Havzası Taşkın Koruma Projesi ve Beydilli/Koç Regülatörü ile ilgili görüşme gerçekleştirdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —