Tarih: 30.09.2024 18:22

SİVAS EKONOMİSİNE KATKI SUNACAK

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık 3 yıldır yapılamayan İzmir-Sivas arası direkt uçak seferleri bugün yeniden başlıyor. Seferlerin başlamasında önemli rol üstlenen Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Zeki Özdemir, “İzmir uçak seferlerinin haftada 4 gün yapılacak olması, Sivas'ın diğer şehirlerle bağlantısını güçlendirerek ekonomik ve kültürel alışverişi teşvik edecek” dedi. 

 

Sivas ile İzmir arasında aktarmasız uçak seferleri bugün itibariyle başlıyor.  Uzun süredir yapılamayan Sivas-İzmir seferlerinin yeniden başlatılması noktasında Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yönetimi önemli rol oynadı. 

STSO Başkanı Zeki Özdemir, yaptığı açıklamada; “Sivas’ın ulaşım altyapısının iyileştirilmesi ve çeşitlendirilmesi açısından önemli bir adımı daha geride bıraktık.  Seçim dönemi sözünü verdiğimiz ‘Ulaşılabilir Sivas’ projemizde yer alan İzmir uçak seferlerinin haftada 4 gün yapılacak olması, Sivas'ın diğer şehirlerle bağlantısını güçlendirerek ekonomik ve kültürel alışverişi teşvik edecek. Şehrimize ve iş dünyamıza hayırlı olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —