Sivas Ulaştırma Bakanı Bilgin´in Acı Günü

Sivas Ulaştırma Bakanı Bilgin´in Acı Günü

Ulaştırma Bakanı Bilgin´in acı günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas´ta trafik kazası geçirerek yaralanan amcası Remzi Bilgin´i ziyaret etmek ve aynı kazada yaşamını yitiren yengesi Rabia Bilgin´in cenazesine katılmak üzere

Sivas Ulaştırma Bakanı Bilgin´in Acı Günü

Ulaştırma Bakanı Bilgin´in acı günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas´ta trafik kazası geçirerek yaralanan amcası Remzi Bilgin´i ziyaret etmek ve aynı kazada yaşamını yitiren yengesi Rabia Bilgin´in cenazesine katılmak üzere akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi.

Ulaştırma Bakanı Bilgin´in acı günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas ´ta trafik kazası geçirerek yaralanan amcası Remzi Bilgin´i ziyaret etmek ve aynı kazada yaşamını yitiren yengesi Rabia Bilgin´in cenazesine katılmak üzere akşam saatlerinde özel uçakla kente geldi. Bakan Feridun Bilgin´in amcası Remzi Bilgin (65) ve yengesi Rabia Bilgin (65) bugün öğle saatlerinde trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nde tedaviye alınan Remzi Bilgin taburcu edilirken, yengesi Rabia Bilgin ise akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Bakan Bilgin yengesinin ölüm haberini aldıktan sonra akşam saatlerinde özel uçakla Sivas ´a geldi. Nuri Demirağ Havaalanı´nda Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ´> Sami Aydın ve il protokolü tarafından karşılanan Bilgin, daha sonra cenaze evine geçti. Kadıburhanettin Mahallesi Stadyum Sokak üzerindeki amcasının evine gelen Bilgin, taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Bilgin´in yarın Sivas Ulu Camii´nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazına katılacağı öğrenildi. Bakan Bilgin´in daha sonra Sakarya ´da vefat eden amcası Mevlüt Bilgin´in cenazesine katılacağı belirtildi.