Sivas turizmine katkı sunacak

Sivas turizmine katkı sunacak

Belediye Başkanı Sami Aydın; Sıcak Çermik´te yapımı devam eden aquapark inşaatında incelemelerde bulundu. Bay ve bayan olmak üzere iki ayrı tesisi tek çatı altında birleştiren proje hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Aydın, ?Her y

Sıcak Çermik´i bir ?termal kent´ olarak yapılandırmayı hedefleyen Sivas Belediyesi bu kapsamda yatırımcıların önünü açarak iki termal tesisin bu bölgeye kazandırılmasını sağlamıştı. Bu kapsamda belediye de yatırım yaparak aquapark inşaatına geçen yıl başlamıştı. İnşaat aşaması tamamlanan tesislerin çalışmalarında sona gelindi.

/resimler/2018-12/24/1953155237486.jpg

Bay ve bayan olmak üzere iki ayrı tesisi tek çatı altında birleştiren proje çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Aydın, en azından birinci kısmın yarıyıl tatilinde hizmete açılması için müteahhit firma yetkililerine talimat verdi.

/resimler/2018-12/24/1953295081437.jpg

?TESİSTE SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR?

İncelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aydın,  ?Sıcak Çermik Aquapark başta olmak üzere spor kompleksimiz tamamlanma aşamasında. Biraz önce iç kısımlarını gezdik. Burası simetrik iki bölümden oluşuyor. Bir tanesi bayanlar için bir diğeri erkekler için. İkisi de tam simetrik. Sivas´ta belki de İç Anadolu´da en büyük tesislerden bir tanesi. Tesiste son rötuşlar yapılıyor. Özellikle aquapark çocuk oyun parkları birinde tamamlanmış, ikincisinde devam ediyor. Hedefimiz en azından bir tanesini 15 tatile kadar yani 18 Ocak´a kadar tamamlamak ve burayı vatandaşlarımızın kullanımına sunmak? dedi.

/resimler/2018-12/24/1953475082808.jpg

?HEDEFLEDİĞİMİZ TARİHE YETİŞTİRECEĞİZ?

Başkan Aydın,  ?Her yaşa hitap eden bir yatırım. Sıcak Çermik´e, Sivas turizmine çok ciddi katkı sunacak. Sivas´ın sosyal yaşamına katkı sunacak büyük bir yatırım, önemli bir yatırım. Tabi sezon itibariyle son kısımları bizi zorluyor ama birkaç gün içinde inşallah iç kısımları ısıtarak o çalışma ortamını da oluşturacağız. Kalan kısımda arkadaşlarımın özveriyle çalışacaklarını düşünüyorum, hedeflediğimiz tarihe burayı yetiştireceğiz? diye konuştu. 

/resimler/2018-12/24/1954077582253.jpg

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Sivas turizmine katkı sunacak