Tarih: 18.08.2017 09:28

SİVAS BELEDİYESPOR LİGE HAZIR?

Facebook Twitter Linked-in

SİVAS BELEDİYESPOR LİGE HAZIR?

Sivas Belediyespor, 5 ? 17 Ağustos 2017 tarihleri arasında devam eden Ankara Kızılcahamam kampını tamamladıktan sonra Sivas´ta ilk resmi maçına çıkacak.

2017 ? 2018 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup´ta Sivas´ı temsil edecek olan yeşil beyazlı ekip Belediyespor, lige hazır olduğunu gösterdi.

Ankara´daki ilk hazırlık maçında Nazilli Belediyespor´u 3 ? 1 mağlup eden Belediyespor, Darıca Gençler Birliği 1 - 1 ile berabere kalan. Belediyespor, Ankara kampında ayrıca İran´ın BF Tractor Sazi takımını 9 ? 0 yendi.

Yaklaşık iki haftadır Ankara Kızılcahamam´da bulunan Sivas Belediyespor, son maçını bugün Ankara Ostim Stadyumun´da Buğsaş A.Ş ile oynayıp kampı tamamlayacak.

Ankara kampının ardından futbolculara 21 Ağustos´a kadar izin verilecek. Futbolcular bu tarihten itibaren 27 Ağustos´ta Sancaktepspor ile oynanacak ligin ilk maçına Sivas´ta hazırlanacak.

Teknik direktör Serdar Bozkurt, Ankara kampında futbolcuların ve takımın genel durumunu değerlendirme imkanı bulduklarını belirterek,  Kızılcahamam´da sürdürülen lig hazırlıklarının Sivas Belediyespor için faydalı geçtiğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —