Tarih: 03.07.2016 02:32

Sivas Belediyespor 8 Oyuncu İle Anlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Belediyespor 8 Oyuncu İle Anlaştı

2. Lig temsilcimiz Sivas Belediyespor, yeni sezonda bomba gibi bir kadro kurma hazırlıklarına devam ediyor. Transfer çalışmaları kapsamında Belediyespor, dış transferde 6 futbolcuyla iç transferde ise iki futbolcuyla anlaşma sağladı

SPOR SERVİSİ

Spor Toto 2. Lig beyaz grup temsilcimiz Sivas Belediyespor 2016-2017 futbol sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.

Sivas Belediyespor, tecrübeli teknik direktör Mustafa Çapanoğlu´nu göreve getirdikten sonra iç transfer ve dış transfer çalışmalarına hız verdi.

Transfer komitesi tarafından sürdürülen transfer çalışmaları kapsamında Belediyespor, dış transferde 6 futbolcuyla iç transferde ise iki futbolcuyla anlaşma sağladı.

İŞTE TRANSFERLER?

Yeşil beyazlı ekip, dış transferde Pendikspor´dan 1987 doğumlu tecrübeli kaleci Yakup Bugün, Fethiyespor´dan 1989 doğumlu sağbek oyuncusu Tunay Acar ve orta saha oyuncu Onur Bektaş, Kızılcabölükspor´dan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Ali Kemal Başaran, Sandıklıspor´dan 1991 doğumlu sağ açık İsmail Bulut ile Erzinspor´dan 1988 doğumlu forvet Emrah Bedir´i transfer etti. Belediyespor, İç transferde ise eski oyuncuları stoper Ali Aydın ve sol açık Ömer Demircan´a imza attırdı.

BAŞKAN TUNAHAN: ?

ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ?

Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, iddialı bir ekip kurup bu sezon ligde üst sıraları hedeflediklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —