Tarih: 04.12.2014 05:12

SESOB’dan seri ziyaretler

Facebook Twitter Linked-in

SESOB’dan seri ziyaretler

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Sivas Vali Yardımcılığı görevine atanan Turgay İlhan ve PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra kamu kurum ve kuruluşlarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını ifade eden Sesob Başkanı Beşir Köksal, Valilik ve Belediye öncülüğünde tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar içerisinde yer aldıklarını söyledi. Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması için yapılan çalışmalar da esnaf teşkilatı olarak yer almaya gayret gösterdiklerini vurgulayan Köksal, uyumlu ve koordineli çalışmalara devam edeceklerini belirterek, Vali Yardımcısı Turgay İlhan ve PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak’a görevlerinde başarılar diledi. Vali Yardımcısı Turgay İlhan ise, 4 yılı aşkın bir süredir Doğu’da görev yaptığını belirterek, görev süresince güzel çalışmalar içerisinde yer almaya gayret gösterdiklerini söyledi. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı güzel bir şehirde görev yapmaktan mutlu olduğunu vurgulayan İlhan, Sivas’ın tarihi özellikleri, yemek çeşitleri, kaplıcaları, doğal güzellikleri ve esnaf kültürü olan güzel bir şehir olduğunu belirterek, birlikte çalışacak olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ise Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —