Tarih: 22.06.2020 18:59

Sertifikayla ödüllendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Sivas’ta ilgili mevzuatların ve halk sağlığının gereklerini yerine getiren işletmelere 'Şehirlerin Sultanı Güvenli Gıda Diyarı' projesi kapsamında ‘Güvenilir Gıda’ sertifikası verilmeye devam ediyor.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından sertifikayı almaya hak kazanan Sivas Anadolu Kurumsal Yemekçilik firmasında program düzenlendi. Programa, Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ile il protokolü katıldı.

Proje hakkında bilgi veren  Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, şu ana kadar 5 firmaya  ‘Güvenilir Gıda Sertifikası’ verdiklerini söyledi.

Bu tür sertifikaların, amblemlerin firma girişinde teşhir edilmesinin çok anlamlı olacağını, o firmaya büyük bir güven ve özgüven kazandıracağını ifade eden Ayhan “Emek verenlere teşekkür ediyorum. Gerçekten sahadayız, alandayız firmaları gezerek de yapılan çalışmaları yakinen müşahede ederek de özgüvenimiz daha da artıyor, gurur duyuyoruz. Çok harikulade tesisler var. Pırıl pırıl. Bir evin mutfağından çok daha temiz, güvenli ve hijyenik olduğunu görmek bizi ziyadesiyle memnun etti” dedi.  

Konuşmaların ardından Vali Ayhan, Sivas Anadolu Kurumsal Yemekçilik firmasına, 'Güvenilir Gıda' sertifikasını takdim etti. /Sultan Şehir/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —