Tarih: 18.03.2015 05:34

SERGEN’İN PLANI

Facebook Twitter Linked-in

SERGEN’İN PLANI

Medicana Sivasspor’un Teknik Patronu Sergen Yalçın, kötü gidişatı durdurmak için ekibiyle birlikte güzel bir plan yaptı

Antrenmanı basına ve taraftara kapatan Yalçın, futbolcularına antrenmanda sert uyarılarda bulunarak; “İki maçta da galibiyetten başka bir sonucu aklınıza bile getirmeyin ve o şekilde hazırlanın” dediği öğrenildi

Çaykur Rizespor deplasmanından hüsranla dönen Kırmızı-Beyazlı ekip, Ziraat Türkiye kupası çeyrek finalinde bugün oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın ve başarılı ekibi bugün ki kupa maçı için ve hafta sonu evlerinde konuk edecekleri Bursaspor maçı için önemli bir plan uyguladı.

Basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştiren antrenmanda oyuncularına uyarılarda bulunan başarılı çalıştırıcı, önlerinde 2 önemli müsabakanın olduğunu söyledi.

“KAYIBA TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI”

Artık kaybetmemeye tahammüllerinin kalmadığını futbolculara söyleyen Sergen Yalçın; “Rize maçında elinizden geleni yaptınız, biliyorum. Ancak artık kayba tahammülümüz kalmadı. Kendinizi kafa olarak toparlayın Kayseri ve Bursa maçına galibiyet için odaklanın.”

“GALİBİYET BEKLİYORUM”

Yiğidoların Teknik Direktörü Yalçın, antrenman da futbolculara şunları dediği öğrenildi; “Önümüzde hem kupada hem de ligde kaderimizi belirleyecek 2 önemli müsabaka var. 4 maçtır iyi oynuyoruz ama kazanamıyoruz. Kayseri’yi yenip kupada, Bursa’yı yenip ligde ayağa kalkacağız. Yeniden iyi bir takım olduğumuzu herkese ispatlayacağız. İki maçta da galibiyetten başka bir sonucu aklınıza bile getirmeyin ve o şekilde hazırlanın. Bugün sizden Kayseri’de galibiyet bekliyorum.”

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Medicana Sivasspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Toplu ısınma koşusuyla başlayan antrenman 5`e 2 top kapma, pas ve pres çalışması ile devam etti. Yiğidolar son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirerek günü tamamladı. Sivasspor dün karayolu ile Kayseri’ye giderek kampa girdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —