Seminer sona erdi

Seminer sona erdi

"Sultan Şehir Öğretmen Buluşmaları-2" programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen ve 5 gün süren "etkili iletişim ve liderlik semineri" sona erdi.

Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce "Sultan Şehir Öğretmen Buluşmaları-2" kapsamında düzenlenen ve 5 gün süren "Etkili İletişim ve Liderlik Semineri" tamamlandı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen final programına Vali Salih Ayhan´ın eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve eşi Elif Sıddık Savaşçı, protokol eşleri, anaokulu ve ortaokul öğretmenleri katıldı.  

Program, Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı´nın selamlama konuşması ile başladı. 5 gün süren seminer programında öğretmenlere önemli bilgiler aktaran Protokol Uzmanı İhsan Ataöv´e teşekkür eden İl Müdürü Savaşçı, öğretmenlerin de talepleri dikkate alınarak düzenlenen bu tür eğitim programların devam edeceğini söyledi. 

Savaşçı´nın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanlığı eski Protokol Uzmanı İhsan Ataöv, öğretmenlerle bir araya geldi. Ataöv seminerde güçlü temsil için gerekli olan giyim, hitap, duruş, tokalaşma ve protokol bilgisi konularında önemli paylaşımlarda bulundu.

2 oturum şeklinde 3 saat süren seminerin ardından Vali Salih Ayhan´ın eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, Ataöv´e teşekkür ederek plaket takdim etti. 



Anahtar Kelimeler: Seminer sona erdi