Şehitlerimizi rahmetle anıyorum

Şehitlerimizi rahmetle anıyorum

15 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımlayan Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, “15 Temmuz şahitlerimizi 4’üncü yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Vergi Komisyonu Başkanı ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Hastaoğlu, mesajında "15 Temmuz 2016 yılında, hain terör örgütü FETÖ üyeleri tarafından bir darbe girişimi ve kalkışma yaşanmıştır. Halkımız kendi iradesi dışında başka hiçbir iradeyi kabul etmeyeceğini ve demokrasiye bağlı kalacağını kararlılık ve cesaretle göstermiştir. Demokrasiye karşı yapılan her türlü girişim hukuksuzdur ve kabul edilemez. Hiçbir güç milletin kararının üzerinde değildir. Türk milleti Cumhuriyet ve demokrasinin yanındadır. Milletimiz, iradesine ve ülkesine sahip çıkmıştır. Bundan sonra da bu necip milletin, milli mücadele ruhu ile bu vatan toprağını koruyacağından kimsenin şüphesi olmasın. 15 Temmuz’da demokrasiden yana tavır alan, ülkesine sahip çıkan halkımıza bir kere daha teşekkür ediyorum.  Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar dün olduğu gibi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi, bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. Tüm hainlere, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur’ sözünü hatırlatıyor, 15 Temmuz hain darbe girişimini püskürten milletimizi kutlarken, 15 Temmuz şahitlerimizi 4’üncü yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyorum. Allah bir daha bu asil millete böyle kara bir gece yaşatmasın" dedi. 

 



Anahtar Kelimeler: Şehitlerimizi rahmetle anıyorum