Şehirli Kadınlar Derneği’nden Anlamlı Söyleşi
Şehirli Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen söyleşiye MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen ile 2. Dönem MÜSİAD Sivas Başkanı Av. Mustafa Coşkun katıldı.
Şehirli Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen söyleşi programı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, eşiyle birlikte katılım sağlarken, 2. Dönem MÜSİAD Sivas Başkanı Av. Mustafa Coşkun da etkinlikte yer aldı.

Programda Yazar Ahmet Tarık Çelenk, değer krizi ve gençliğin manevi sorumluluğu üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu. Söyleşinin, toplumsal ve manevi konulara dikkat çekmesi katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, “Yazar Ahmet Tarık Çelenk’in değer krizi ve gençliğin manevi sorumluluğu üzerine yaptığı konuşmanın yer aldığı bu anlamlı etkinlik için, Şehirli Kadınlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda MÜSİAD Üyesi Ayşegül Coşkun ve yönetimine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Cumartesi 14.6 ° / 2.4 ° Güneşli
- Pazar 11.3 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 7.4 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





