SDT, o oyunu yarın sahneleyecek
Sivas Devlet Tiyatrosu “Bernarda Alba'nın Evi” isimli oyunu yarın Atatürk Kültür Merkezi Sahnesinde sahneleyecek.
Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), Federico Garcia Lorca'nın kaleme aldığı, Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Ahmet Turan Oflazoğlu'nun Türkçeye çevirdiği “Bernarda Alba'nın Evi” isimli oyunu bu hafta Atatürk Kültür Merkezi Sahnesinde sahneleyecek.
Dul bir annenin, kızları üzerinde kurduğu baskı ve kısıtlamayı anlatırken, aynı zamanda otoriter yönetim anlayışlarını, insanların yaşam haklarının nasıl göz ardı edildiğini sahneye taşıyan oyunu, oyunda Poncia karakterini canlandıran Begüm Atak yönetiyor.
“Bernarda Alba'nın Evi” adlı oyun yarın ve Cuma saat 19.30’da, 4 Mart Cumartesi ise saat 14.00 ve 19.30’da seyircilerini selamlayacak. Oyunun biletleri www.biletinial.com adlı internet sitesinden, Sanat Cepte uygulamasından ve SDT gişesinden temin edinilebilir.
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a BULTÜRK Barış Ödülü
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
- Cuma 11.7 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 9.7 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





