SAYI DEĞER BASIN MENSUPLARI;

Hepinizin bildiği üzere 1 Nisan 2018 Pazar günü Odamızın organ seçimleri yapılmış, 69 Meclis üyesinden 41 meclis üyemiz ile salt çoğunluğu sağlamıştık.

GÜNDEM 9.05.2018 20:28:22 1759 0
SAYI DEĞER BASIN MENSUPLARI;

SAYI DEĞER BASIN MENSUPLARI;

Hepinizin bildiği üzere 1 Nisan 2018 Pazar günü Odamızın organ seçimleri yapılmış, 69 Meclis üyesinden 41 meclis üyemiz ile salt çoğunluğu sağlamıştık.

Ancak 8´inci Gruba listeden giremeyenler, kura çekmek için itiraz etmelerine rağmen anlamadığımız nedenlerden dolayı seçimleri iptal ettirerek, yeniden yapılmasına neden olmuştur.

6 Mayısta yapılan 8. Komite için yapılan seçimler sonrasında Meclis Üyesi sayımız 38 olarak netlik kazanmıştır.

Hepinizin de bildiği üzere Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelik seçimlerimizi bugün yapacaktık. Dün ve bu gece yaşanan çirkinlikler, tüccarımıza yakışmayan, ahlaksızlıklar, tehditler, şantajlar yapılmıştır.

Bu kişilerle aynı çatı altında bulunmak bile artık bizlere zul olmaktadır.

Değerli basın mensupları,

38 kişi resimlerde görülmektedir.

Burada bizlerle olmayan ve giden arkadaşları sayıyorum:

1-Erdem ŞİMŞEK: Bizimle beraber olmuş, bu seçim sürecinde bizimle hareket etmiş, tüm süreçte yanımızda olmuş daha sonra ?FETO´dan 30 yıl hapis istemiyle yargılanıyorum, tehdit ediliyorum. Bu nedenle oy vermeyeceğim? demiştir. Karşı tarafla birlikte hareket etmektedir.

2-GÜNGÖR GÜLER: Erdem Şimşek ile aynı grupta seçime girmiş ve aynı şekilderesimlerde görüldüğü üzere bizimle beraber olduğunu söylemiş, 1 aydır toplantılarımıza katılmış, dün gece saat 12.00´ye kadar bizdeki tüm bilgileri almış ve muhbir gibi karşı tarafa bunları taşımıştır. Şu an onlarla birlikte hareket etmektedir.

3- KUZUBEY GÜLER: Kendisi Güler sucuklarının sahibidir. Dışarıdan düzgün, sözünde bir işadamı gibi görünmüş ve bizim desteğimizle seçimleri kazanmıştır. Dün gece saat 12.00´de karşı tarafa geçmiştir.

4- HASAN TUZTAŞ: Bu arkadaşımızda her türlü tehdit ve şantajlar yapılmış, alı konularak bir otelde tutulmakta, özgür iradesiyle oy kullanılması engellenmektedir. Mesajları da mevcuttur.

5- BASRİ ÇOBAN: Aynı şekilde bizimle seçimlere girmiş, seçimi bizim sayemizde kazanmıştır. Dün gece saat 12.00´de karşı tarafa geçmiştir.

6- ÇETİN YILDIRIM: Bizimle birlikte tüm süreci birlikte yürütmüş, sabah 08.00´e kadar Meclis Başkan Adayımız olup yanımızda durmuştur. Yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma değişmem diyen bu zat sabah 08.00´ten sonra ilkeli ve dik duruşumuza ayak uyduramayarak karşı tarafın çirkin oyunlarına katılmıştır.

ÇOK DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI;

Bunlar neden yapılmıştır. Hepinizin bildiği üzere geçen dönem oda seçimlerine FETO terör örgütü direk müdahale etmiş, bizim dirayetli, dik durmamız sayesinde Ticaret ve Sanayi Odamıza ele geçirememiştir.  

(5 Mayıs 2013)

Aynı FETO terör örgünü intikamını unutmamış, rövanşını almak için en iyi bildikleri işi yapmış; aramıza sinsice sızmışlardır. Ve bugün odamızı ele geçirmek operasyonları devam etmektedir.

Geçen seçim döneminde olduğu gibi aynı mekanda, aynı otelde aynı yöntemle bu operasyonlar yönetilmektedir.

Burada bulunan bizler sanayi ve işadamlarıyız. Bizim bildiğimiz tek iş ticaret ve yatırım yapmak, istihdam sağlamak, VERDİĞİMİZ SÖZDE durmak; Sivas´ımızı ve Odamızı en iyi şekilde temsil etmektir.

Bu süreçte FETÖ´yle de mücadelemizi her zamanki gibi sürdürmüşüzdür.

Karşı tarafın listeleri gerçek şekilde incelendiğinde FETÖ ile ilgili ilişkileri olanlar görülecektir.

O dönemin başkan adayı Zeki Bulut, kaçak olarak yurt dışında yaşamaktadır.

Yine o dönemin seçime katılan meclis üyesi adaylarının listeleri incelendiğinde şu anki listelerdeki isimlerle örtüştüğü görülmektedir.

Bu nedenle Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ederek, Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan organ seçimlerinin incelenmesi ve bu organizasyonları yapanları FETÖ terör örgütü talimatıyla yaptıklarını kamuoyuna bildiriyor, savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz.

Kimliksiz, kişiliksiz, iradesiz ve ilkesiz bu TRUVA ATLARIYLA  aynı çatı altında bulunmaktan utanmamız nedeniyle Ticaret ve Sanayi Odasındaki tüm görevlerimizden yedeklerimize birlikte istifa ediyoruz.

Kamuoyuna, mensuplarımıza saygıyla duyurulur.

Anahtar Kelimeler: SAYI DEĞER BASIN MENSUPLARI

Aksa Doğalgaz’dan dev yatırım

Uzun: “Küçük bir mola verdik”

Sivas Valiliği’nden Kene Uyarısı: KKKA Tehlikesine Karşı Dikkatli Olun

Kardeşler’e yürüdüler

"Gençlik Konseri"nde kulakların pası silindi

SİVAS, ‘GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ’NDE BULUŞTU

Hayırlı olsun

MÜSİAD yeşil Sivas için el ele verdi

Öğrencilerden Şimşek’e ziyaret

Uzun: "Gençlerimizle gurur duyuyoruz"

Canikligil, Sivas Hizmet iş Sendikası için göreve talip…

Ey Türk gençliği!

  • Çarşamba 17.8 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 28 1 5 56 89
2.Fenerbahçe 34 25 3 6 52 81
3.Samsunspor 34 18 10 6 13 60
4.Beşiktaş 34 16 7 11 20 59
5.İstanbul Başakşehir 34 16 12 6 7 54
6.Eyüpspor 35 14 13 8 4 50
7.Göztepe 34 12 11 11 10 47
8.Trabzonspor 34 12 11 11 11 47
9.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
10.Kasımpaşa 34 11 10 13 0 46
11.Kayserispor 34 11 12 11 -11 44
12.Antalyaspor 34 12 14 8 -22 44
13.Rizespor 34 13 17 4 -10 43
14.Gazişehir Gaziantep 34 12 15 7 -5 43
15.Alanyaspor 34 10 15 9 -10 39
16.Bodrum FK 34 9 16 9 -13 36
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59