Şampiyon belli oldu
Sivas’ta Kur’an kursları arasında düzenlenen "2025 Yılı Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası"nda şampiyonu Çimentepe Cami oldu.
Sivas İl Müftülüğü koordinesinde ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle cami ve Kur’an kursları arasında düzenlenen "2025 Yılı Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası" sona erdi. Turnuva sonunda Çimentepe Cami Kur’an Kursu takımı şampiyon oldu.
32 Takım 256 sporcunun katıldığı turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeleri takdim edildi.

Kupa törenine İl Müftü Yardımcıları Mehmet Koç ile Behçet Koçak, Müftülük Şube Müdürleri Mutlu Kurt, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ufuk Demir, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Müftülük personeli, Diyanet Gençlik Koordinatörü Kahraman Karaçam ile Eğitim Uzmanı Gökhan Öztürk, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Turnuvada, Çimentepe Cami Yaz Kur'an Kursu takımı şampiyon, Ayyıldız Cami takımı ikinci, Karşıyaka Merkez Cami takımı üçüncü ve TOKİ Anadolu Cami takımı dördüncü oldu.

Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Perşembe 12.3 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 11.8 ° / 1.8 ° false
- Cumartesi 14.6 ° / 2.4 ° Güneşli






