Sakarya Cennet Vadisi’nde aromatik bitkiler toprakla buluşuyor
Sakarya Cennet Vadisi’nde aromatik bitkiler toprakla buluşuyor
Sakarya'da Botanik Vadisi'nde Susam ve Çörek Otunu toprakla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, ekim işlemlerinde son aşamaya geldi. 2021 yılı içerisinde tüm ekimler ısırgan ve şeker otu ile tamamlanacak.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Botanik Vadisi’nde bir dizi ziyaretlerin ardından toprakla buluşturulacak ‘Susam ve Çörek Otunu’ toprakla buluşturdu. Botanik Cennet Vadisi her geçen gün yeşillendiğini, dikilen aromatik ve tıbbi bitkilerin çiçekleriyle renklendiğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce,“Sakarya’mızı geliştirip geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu yıl vadiye ciddi anlamda ıhlamurdan susama kadar birçok çeşit bitkimizi toprak ile buluşturduklarını kaydeden Başkan Yüce, "2021 yılı içerisinde ki bütün ekim işlemlerimiz ısırgan ve şeker otundan sonra tamamlanmış olacak. Bu ekim işlemlerimizin inşallah hayırlı bir sonuç vermesini, buradan hayırlı kazançlar elde edilmesini ve de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Cumartesi 14.6 ° / 2.4 ° Güneşli
- Pazar 11.3 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 7.4 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





