Tarih: 19.05.2015 10:45

Saadet Barajı yıkacak…

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Barajı yıkacak…

 Saadet Partisi SP Sivas  Seçim işleri Başkanı Ahmet Doğan;” Saadet ve Büyük Birlik  Partisi (BBP) ittifakı, kilitlenen siyasete heyecan getirdi. Yapılan son anketler Saadet Partisi gücünü ortaya koydu milli ittifak milletin umudu oldu. 8 Haziranda Saadet Partisi Barajı Yıkacak İlimiz mecliste 5 milletvekili ile temsil edilecektir.” Dedi.  

23 Mayıs 2015 Cumartesi günü hükümet meydanında gerçekleştirilecek büyük mitinge Sivas Halkını davet eden Ahmet Doğan,” Saadet Partisi seçim Karargâhı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başta Milletvekili adaylarımız ve teşkilatta görev yapan arkadaşlarımız gitmedikleri İlçe ve köy, selam vermedik kimse, sıkılmadık el ve çalamadık kapı bırakmadı. Çalışmalarımız esnasında Milletvekili adaylarımıza her parti seçmeninden büyük teveccüh var. Buda bizleri çalışmalarımızda motife ediyor.” Diye konuştu.

SP ve BBP teşkilatları çok güzel bir ivme yakaladığını kaydeden Doğan,” Temel ilkemiz şu, bizim inancımıza göre iki kardeş, iki ortak, dürüst çalışırsa üçüncü Cenab-ı Allah olur. Öyle hareket ediyoruz Seçim kampanyasını planlandığı, şekilde sürdürüyoruz Burada önemli olan kardeşlik hukuku çerçevesinde iyi niyetle hareket etmektir. Zerre kadar bir şüphe olmayacaktır inşallah. Önemli olan olumlu sonuç alabilmektir" şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —