Tarih: 08.02.2018 17:37

ROBİNHO, MERAK KONUSU OLDU

Facebook Twitter Linked-in

ROBİNHO, MERAK KONUSU OLDU

Demir Grup Sivasspor´un bu sezonki bomba transferi olan Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho´nun Kayserispor maçında forma giyip giymeyeceği merak konusu haline geldi

SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor´un ara transfer döneminde yaptığı bomba transferi Robinho´nun ne zaman forma giyip giymeyeceği merak konusu haline geldi.

/resimler/2018-2/8/1740199553659.jpg

Yıldız futbolcuyu, kırmızı-beyazlı formayı terletirken görmek için sabırsızlanan Sivasspor´lu taraftarlar, Teknik Direktör Samet Aybaba´nın Robinho ile ilgili nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorlar.

Ligin 21. haftasında deplasmanda Kayserispor ile kozlarını paylaşacak olan Demir Grup Sivasspor´da taraftarlar Robinho´nun bu maçta oynamasını isterken, takımada büyük ölçüde katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ettiler.

?TAKIMA GÜVENİMİZ TAM?

Kırmızı-beyazlı takımın taraftarları, Brezilyalı yıldız oyuncuya sonuna kadar güvendiklerini dile getirerek, takıma çok büyük katkılar sağlayacağını da söylediler. Taraftarlar, Robinho´nun başarılı bir forvet olduğunu ifade ederek; ?Takımımızın bu sezonki en iyi ve en bomba transferi bu oldu. Nasıl Roberto Carlos ve Cicinho´ya sonuna dek güvendiysek, Robinho´ya da aynı şekilde güveniyoruz. Artık bu futbolcuyu sahada görmek istiyoruz. Takımımıza çok büyük katkısı olacak. Yönetim kurulumuza da böyle güzel bir transfer gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz. İnşallah Robinho´yu hafta sonu yapacağımız Kayserispor maçında görürüz. Bizim için gerçekten çok önemli bir karşılaşma olacak. Hocamıza ve futbolcularımıza güvenimiz de tam. İnşallah Kayseri deplasmanından galibiyetle döneriz.? dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —