Robinho için Fenerbahçe ve Galatasaray devrede!

Robinho için Fenerbahçe ve Galatasaray devrede!

DEMİR Grup Sivasspor´un transferi konusunda Medipol Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı yıldız Robihno için Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin de devreye girdiği öğrenildi. Başakşehir ile henüz anlaşamayan Robihno´nun vereceği karar

Robinho için Fenerbahçe ve Galatasaray devrede!

DEMİR Grup Sivasspor´un transferi konusunda Medipol Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı yıldız Robihno için Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin de devreye girdiği öğrenildi. Başakşehir ile henüz anlaşamayan Robihno´nun vereceği karar etkili olacak.

Demir Grup Sivasspor´da başarılı bir sezon geçiren ve ilk yarının bitimiyle birlikte Medipol Başakşehir´e satışı konusunda prensip anlaşması sağlanan Robson De Souza (Robihno) tranfserinde kriz çıktı. İki kulübün bonservis konusunda anlaşma sağlamasına karşın, Robihno´nun Başakşehir ile henüz anlaşamadığı öğrenildi. Sivasspor taraftarının yoğun tepki gösterdiği transfer gelişmesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin de menajerler vasıtası ile Robinho´ya teklifte bulunduğu ileri sürüldü. Başakşehir ile bonservis konusunda anlaşan Demir Grup Sivasspor´un ise duruşunun net olduğu, oyuncunun Başakşehir ile anlaşmasını beklediği öğrenildi. Robinho´nun Başakşehir yerine Fenerbahçe veya Galatasaray´ı tercih etmesi durumunda da Demir Grup Sivasspor´un Başakşehir ile anlaştığı bonservis bedelini isteyeceği öğrenildi.