Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Özbelsan Sivasspor, Arnavut millî futbolcu Rey Manaj’ı yeniden kadrosuna kattı. Kırmızı-beyazlı kulüp, tecrübeli golcü ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivas’a gelen Rey Manaj için, Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Burak Özçoban ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende Manaj, kendisini yeniden kırmızı-beyazlı renklere bağlayan resmî sözleşmeye imza attı.

24 Şubat 1997 tarihinde Arnavutluk’un Lushnje kentinde dünyaya gelen Rey Manaj, futbola İtalya’nın köklü kulüplerinden Inter’in altyapısında başladı. Kariyerinde Piacenza, Cremonese, Sampdoria, Inter, Pescara, Pisa, Granada, Albacete, Barcelona B, Barcelona, Spezia, Watford, Sivasspor ve Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Sharjah FC formalarını giydi.

Arnavutluk A Millî Takımı’nda da görev alan Rey Manaj, millî forma ile çeşitli resmî karşılaşmalarda sahaya çıktı. Daha önce Sivasspor formasıyla önemli bir performans sergileyen Manaj, kırmızı-beyazlı ekipte görev aldığı 63 resmî maçta 34 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.