Tarih: 29.01.2024 13:18

Rektör Kul destek istedi

Facebook Twitter Linked-in

İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı Birinci Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Vekili İhsan Maskar başkanlığında kamu, kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, il genelinde devam eden ve planlanan kamu yatırımları ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular görüşüldü.

Toplantıda konuşan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, “Ar-Ge amacıyla kullanılan cihazların envanteri çıkarılıp bir portalda yayınlanması ve bu portala herkesin ulaşması Ar-Ge için kullanılan materyallerin daha efektif kullanılmasını sağlayacaktır. Aynı amaca hizmet edecek bir cihazın farklı kurumlar tarafından temin edilmesinin önüne geçmek ve israfı önlemek adına böyle bir portal oluşturulmasının faydalı olacağına inanıyorum.  Öte yandan Sivas ev sahipliğinde geniş katılımlı bir Ar-Ge Proje Pazarının düzenlenmesi üniversitemiz dış paydaş toplantılarında da dile getirilen bir husus. Bu konuda da tüm paydaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —