Tarih: 17.12.2016 16:58

Rektör, Şampiyon Takımı Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Rektör, Şampiyon Takımı Kutladı

Üniversitelerarası 2. Lig Erkek Hentbol müsabakalarında şampiyon olan Cumhuriyet Üniversitesi Hentbol Takımını Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, tebrik ederek sporculara yemek verdi

SPOR SERVİSİ

Geçtiğimiz günlerde Antalya Kayabelek´te düzenlenen ?Üniversitelerarası 2. Lig Erkek Hentbol müsabakalarında? Cumhuriyet Üniversitesi Hentbol Takımı şampiyon oldu. 

8 Üniversitenin katıldığı ve dörderli iki grupta oynanan müsabakalarda Öğretim Görevlisi Selim Yavuz´un çalıştırdığı Cumhuriyet Üniversitesi Hentbol Takımı grubunda, Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi´ni 32/29, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi´ni 24/20 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi´ni ise 37/23 yenerek finallere birinci olarak çıkmayı başardı.

Finallerde Erzincan Üniversitesi´ni 27/25, Doğu Akdeniz Üniversitesi´ni 34/27 yenerek namağlup şampiyon oldu.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, hentbol turnuvasında Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederek, ?Bize bu başarıyı tattıran sporcularımızın her zaman yanlarında olacağız. Desteklerimiz artarak devam edecek. Hem spordaki ve hem de derslerindeki başarılarının devamını dilerim? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —