Tarih: 15.06.2016 18:17

Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri Devam Ediyor

?Herkes İçin Spor Faaliyetleri? kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı spor etkinlikleri tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda 4 Eylül spor salonu ile Atatürk spor salonunda oynanan basketbol, futsal ve voleybol müsabakaları renkli görüntülere sahne oluyor

SPOR SERVİSİ

Gençlik ve Spor Bakanlığının ?Herkes İçin Spor Faaliyetleri´ dâhilinde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından ?Ramazan ayı spor etkinlikleri´ devam ediyor.

4 Eylül spor salonu ve Atatürk spor salonunda hafta sonları basketbol, futsal ve voleybol branşlarında ramazan ayı boyunca spor etkinlikleri devam edecek.

Hafta sonları gençler (15-18 yaş), büyükler (19-30 yaş) ve veteranlar (31 yaş üstü) olmak üzere 3 farklı branşta düzenlenen etkinlikler de renkli görüntülere sahne oluyor.

MAÇLAR DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığının organizesinde yapılan ?Ramazan ayı spor etkinlikleri´ geçtiğimiz günlerde start almıştı. Atatürk spor salonu ve 4 Eylül spor salonunda yapılan basketbol, voleybol ve futsal müsabakaları çekişmeleri geçerken, renkli görüntüler de ortaya çıkıyor.

DERECEYE GİRENLERE

KUPA VE MADALYA VERİLECEK

Katılımın ücretsiz olduğu ve 3 Temmuz´a kadar sürecek olan heyecan dolu ?Ramazan ayı spor etkinliklerinde´ dereceye giren takımlara düzenlenecek olan törenle kupa ve madalya verileceği de öğrenildi.

MÜRACAATLAR DEVAM EDİYOR

11 Haziran´da start alan ?Herkes İçin Spor Faaliyetleri´ dâhilinde yapılan ?Ramazan ayı spor etkinliklerine´ müracaatların da devam ettiği öğrenildi. Müracaatların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yapılacağı da açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —