Planlı çalışın
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrencileri ziyaret etti.
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrencileri ziyaret etti. Erdoğan, “Sınav öncesinde stres ve zaman yönetimi çok önemli. Bunun için hazırlık sürecini en iyi şekilde geçirmenizi, planlı ve programlı bir şekilde çalışmanızı istiyoruz” dedi.
Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Behrampaşa Ortaokulunda Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK) katılan öğrencileri ziyaret etti.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, başarı dileklerini iletti. DYK'ların LGS ve YKS'ye hazırlık sürecinin önemli bir parçası olduğunu belirten Erdoğan, bu yıl LGS'ye katılacak öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Erdoğan, "Sınav öncesinde stres ve zaman yönetimi çok önemli. Bunun için hazırlık sürecini en iyi şekilde geçirmenizi, planlı ve programlı bir şekilde çalışmanızı istiyoruz. Hem derslerinize, hem kendinize zaman ayırmalı, zihninizi dinlendirmelisiniz. Başarılı olmak için çok çalışmalı, emek vermelisiniz. Maarif ailesi olarak emeklerinizin karşılığını alacağınıza inanıyoruz." dedi.

Erdoğan, DYK'da görev alan öğretmenlerle de sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Çarşamba 28 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28 ° / 13.2 ° Güneşli






