PFDK´nın Kararı Şoka Uğrattı

PFDK´nın Kararı Şoka Uğrattı

Gözyaşlarıyla 11 sezon başarıyla mücadele ettiği Süper Lig´e veda eden Sivasspor´un taraftarıyla vedası büyük takdir toplamıştı. Maçtan sonra federasyondan gelen haber üzerine Sivasspor´un , çirkin ve kötü tezahürattan PFDK´ya sevk edilmesi ise şoka uğrat

PFDK´nın Kararı Şoka Uğrattı

Gözyaşlarıyla 11 sezon başarıyla mücadele ettiği Süper Lig´e veda eden Sivasspor´un taraftarıyla vedası büyük takdir toplamıştı. Maçtan sonra federasyondan gelen haber üzerine Sivasspor´un , çirkin ve kötü tezahürattan PFDK´ya sevk edilmesi ise şoka uğrattı

SPOR SERVİSİ

Süper ligin son haftasında Fenerbahçe maçından sonra ligden düşen Medicana Sivasspor´da taraftarların alkışlarla uğurladığı olay tüm dünyaya örnek olmuştu.

Protesto yerine Fenerbahçe maçı sonunda futbolcuları alkışlarla uğurlayan taraftalar, Türkiye Futbol Federasyonu´nun dan gelen haberle ise şok yaşadı.

Fenerbahçe maçındaki örnek görüntülerle herkesin takdirini kazanan Sivasspor, çirkin ve kötü tezahürattan PFDK´ya sevk edildi. Şehir, bu haber sonrası isyan bayrağı açtı. Federasyonun takdir yerine, cezaya hazırlanması tepki topladı.

Federasyonun bu kararı ?Bir garip federasyon, istediğini görüyor, istemediğini görmüyor´ dedirtti.



Anahtar Kelimeler: PFDK Kararı Şoka Uğrattı