Tarih: 15.04.2019 22:46

Performanslarıyla büyülediler

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Üniversitesi´nde öğrenci ve personelden oluşan ekipler, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Halk Dansları Topluluğu ve Eğitim Fakültesi Kültür ve Sanat Kulübü işbirliği ile ?Kültür Sanat Gecesi-1? adlı program düzenledi.

Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu´nda düzenlenen programa akademik ve idari personelin yanı sıra  çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Halk Dansları Topluluğu Koordinatörü Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Erdoğan Önder, ?Arkadaşlarımız kar-kış, gece-gündüz demeden özveriyle çalışıp bugün sizlerin huzuruna çıkacaklar. Arkadaşlarımızın çalışmalarını sergilemek için buradayız. Bu zaman zarfında arkadaşlarımızın hemen hepsi sıfırdan yetişmiş, birçoğu ilk defa izleyici huzuruna çıkacak. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere yönetimine çok teşekkür ederiz? dedi.

Açılış konuşmasının ardından personel ve öğrencilerden oluşan ekipler Sivas, Ege, Karadeniz gibi farklı bölgelerin yöresel oyunlarını oynadılar. Halayların arasında ise öğrencilerden oluşan solistler farklı türküleri seslendirdiler. 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —