?Özür dilemek zorunda?

?Özür dilemek zorunda?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas 1. sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu, AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk´u işaret ederek; ?İktidarın milletvekili Sivaslılardan özür dilemek zorundadır. Ne demek Sivas Kayseri´nin mahallesi durumundadır demek? 1

Gazete Şehir

24 Haziran´da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi´nden (CHP) Sivas 1. sıra milletvekili adayı gösterilen Ulaş Karasu, AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk´a tepki gösterdi.

Milletvekili adayı Karasu, ?İktidarın milletvekili Sivaslılardan özür dilemek zorundadır. Ne demek Sivas Kayseri´nin mahallesi durumundadır demek? 16 yıldır iktidarda olan bir partinin vekili aslında gerçeği özetlemiş, Sivas´a hiç bir şey kazandırmamış. CHP hükümetinde kazandırılanları da Sivas´tan sökmüş götürmüşler, büyütmek yerine şehri küçültmüşlerdir. Kendisi itiraf ediyor hem de Sivaslıların gözlerinin içine baka baka ´Evet Kayseri geçmişte Sivas´a bağlıydı şimdilerde ise Kayseri´nin mahallesi durumuna düştü´ diyor. Sivas için acı bir itiraf yapmıştır. Burada çıkıp özür dilemesi gerekiyor, hem bu sözleri için, hem de Sivas´ı mahalle durumuna düşüren iktidarı için? dedi.

 




Anahtar Kelimeler: Özür dilemek zorunda