Tarih: 20.09.2016 10:53

ÖZTÜRK KÜSİM´E ATANDI

Facebook Twitter Linked-in

ÖZTÜRK KÜSİM´E ATANDI

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (KÜSİM) görevine atanan Nevzat Öztürk, görevine başladı.

Öztürk, Sivas´ın sosyal ve kültüre hayatına yön verecek geniş bir yelpazede önemli faaliyetlere imza atan KÜSİM´de teslim aldığı bayrağı daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağını söyledi.

Sivas Belediyesi´nde 27 yıldır çeşitli kademelerde görev yaptığını belirten Öztürk, çalışma hayatı ile ilgili kısa bilgiler verdi. Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

?Sivas Belediyesi´nde 27 yıldır devlet memurluğu yapıyorum. 1989 yılında başladık. Emlak Şefliği ile beraber, 1990 yılında bilgi işlem müdürlüğü, 1993 yılında muhasebe müdürlüğü maaş tahakkuk müdürlüğünde personel olarak çalıştık. 2000 yılında Eğitim-Kültür Müdürlüğü Eski Belediye Konservatuarında görev yaptık. 2005 yılına kadar da belediye konservatuarında, konservatuar sorumlusu, mehter takımı, halk oyunları ve halk müziği sorumlusu olarak görev yaptık. Aynı zamanda halk oyunları seçici kurulu üyesi ve halk oyunları federasyonu ulusal hakemlerindenim. Yeni görevim Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü. Müdürlüğümüz, çok geniş yelpazesi olan, Sivas´ın sosyal hayatına yön verecek olan bir kurum. Sivas´ımızı, kültürümüzü, dışarıda veya Türkiye genelinde daha iyi yansıtmaya çalışacağız."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —