Özgür’den Yıldız’a ziyaret

Özgür’den Yıldız’a ziyaret

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Sivas Şube Başkanı Özgür Baştürk; Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Baştürk’ten Yıldız'a nezaket ziyareti 
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Sivas Şube Başkanı Özgür Baştürk; Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Temsilcisi, Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu
“Sivas’ın renkli yüzü, güçlü sesi” sloganıyla 11 yıldır yayın hayatını sürdüren gazetemizi yakından takip ettiğini belirten Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Sivas Şube Başkanı Özgür Baştürk,  “Çalışmalarımızı, sorunlarımızı kamuoyuna duyuruyorsunuz. Emeklerinizden ve desteklerinizden ötürü yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 


Başkan Baştürk, Yıldız’a koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında görevi başında yaşamını yitiren sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin fotoğraflarının yer aldığı 2021 yılı takvimini hediye etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız ise Baştürk’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. /Sultan Şehir/



Anahtar Kelimeler: Özgür’ Yıldız’ ziyaret